Wij zouden het leuk vinden als u een berichtje achterlaat

13 comments

 • Jaap, Annemarie en Xyrazje says:

  Lieve Rob en Sofia, normaal gesproken altijd leuk om even wat van jullie te mogen horen maar helaas hadden jullie dit keer verdrietig nieuws te melden. Layla hebben wij helaas in moeten laten slapen vertelde Sofia ons. Dat soort nieuws hakt er altijd behoorlijk in, je weet dat zoiets onvermijdelijk ooit een keer komt maar toch komt het elke keer weer als een mokerslag aan. Weer een hond die niet meer in je huis maar voortaan alleen nog in je hart woont. Afscheid nemen valt niet mee, wij wensen jullie heel veel liefde en sterkte toe………

 • Fam Sakkers says:

  Hoi Rob en Sofia, hartstikke leuk dat jullie even een belletje gaven om te laten weten dat Abbey met een beetje geluk en als alles meezit misschien de wereld weer gaat verblijden met een nestje leuke lieve schattige boefjes. Spannende dagen voor jullie dus momenteel…….. en misschien straks wel weer hele drukke dagen in het vooruitzicht. Maar nog even geduld hebben dus …….. Lieve groetjes van Jaap en Annemarie en natuurlijk een poot van Xyraz

 • fam sakkersmollema says:

  Hallo lieve familie Kuiipers,

  En hebben jullie al weer een beetje bij kunnen slapen want die luxe hebben jullie de laatste paar maanden niet gehad. Zal wel ook even wennen zijn geweest aan letterlijk en figuurlijk een bijna leeg nest. Een beetje een dubbel gevoel denk ik zo.. Vandaag de eerste sneeuwdag voor Xyraz en hij vond het helemaal geweldig. En naar tante dokter geweest voor de 9 weken enting. Jullie krijgen de complimenten wat een prachtig hondje en zo blij en geen kik tijdens het prikje geven. Hij plast keurig op de kranten en buiten. Poepen is nog even een dingetje en hij wil absoluut niet in de bench gaan slapen. Dus voorlopig slapen jullie weer in je bedje en Jaap even op de bank tot de kleine dreumes het allemaal wat beter snapt. Bedankt voor al jullie goede zorgen en de leuke foto’s en filmpjes om ons op de hoogte te houden. Heeeeeel bijzonder en erg gewaardeerd en door iedereen ook heel apart gevonden. Lieve groetjes van Xyraz.

 • Jaap en Annemarie says:

  Even een klein bedankje is hier wel op zijn plaats. Wij vonden het heel bijzonder en ontzettend leuk dat wij de uitnodiging kregen om de puppies en hun ouders en natuurlijk ook de tijdelijke pleegouders (ik geef het je te doen, alle respect) in hun eigen omgeving te mogen komen bewonderen. Heel speciaal. Ook speciaal was de super gastvrije ontvangst met beschuit met respectievelijk roze of blauwe muisje al naar gelang het geslacht waar de voorkeur naar uitging. En zo klein net 3 weken hadden wij ze werkelijk nog nooit in levende lijve mogen aanschouwen wat een hummeltjes…… Maar de volwassen versies van hoe ze later gaan worden waren zeker ook niet minder mooi en lief, wat een prachtige honden zeg en allemaal even vriendelijk en aanhalig. Het was voor ons een Zondag met een gouden randje. …. En nogmaals diepe buiging, voor wat jullie daar neerzetten samen.

 • Rob en Ria, wat is het mooi al de pups van Bente en Don, 18-11-2018wij zijn heel blij dat we straks weer een pup hebben het is zo stilsinds het overlijden van onze lieve Raisa.
  Gr.Fred en Tiny vanTol

 • Leuk de puppy’s allemaal apart even te zien en bedenken welk dametje komt bij ons wonen.
  We hopen dat het allemaal goed met ze gaat en ze lekker groeien.

  Groetjes Wander en Alie

 • Fam Sakkers Mollema says:

  Eindelijk een gaatje gevonden om de website te updaten, met allemaal fantastische foto’s van puur baby geluk.
  Daar wordt een mens toch helemaal blij van als je daar naar zit te kijken. En dan al die vrolijke kleurtjes van de lintjes die ze om hebben om de handel nog enigszins uit elkaar te kunnen houden. Wat een enorme verschillen zit er toch in de geboorte gewichtjes van due hummels vooral Pupje Wit moet maar flink door drinken maar Mama Bente ….. Fijne Zondag, en vandaag (vanavond dan) bijna 1 weekje oud …….

 • Hallo Rob& Fia,
  Hallo Rob& Fia,
  Wat leuk dat jullie de website hebben bijgewerkt.
  ( ook al hebben we al mooie foto’s via de Mobiel gehad)
  Kunnen we het nu nog duidelijker zien!

  Ja we kunnen haast niet wachten , om onze pup op te halen!
  Maar over 2 weken mogen we even kijken YES.
  Ze zien er mooi uit en o zo schattig.

  Rob& Fia, geef Bente en de puppy’s maar een dikke knuffel van onsxx

  Groetjes Ton& Bea xx

 • Fam Sakkers Mollema says:

  Mijn man heeft deze week (6 november) contact gehad met jullie omdat hij de nestverwachting had waargenomen en gelijk helemaal verrukt was. Hij heeft een erg gezellig gesprek met de vrouw des huizes gehad en gevraagd of wij eventueel op de wachtlijst met belangstelling voor een reutje geplaatst kunnen worden. Dat kon, maar dan wel op de 6e plaats, afijn niet geschoten is altijd mis nietwaar. Wij hebben zelf ook een bouvier de 3e inmiddels en het liefst wil je ze allemaal bij je houden maar dat gaat helaas niet. Maar gelukkig wordt het verdriet met het verstrijken van de tijd minder en is er weer plaats voor een nieuwe bewoner in je huis. De anderen wonen inmiddels immers in je hart. Wij zijn heel erg benieuwd hoe het zich bij jullie allemaal ontwikkelen gaat ….

 • Wij zouden het heel leuk vinden als eens een keertje wat geschreven werd. Heb zojuist 2400 spamberichten er uit gekiepert.

 • Corry en Fébe says:

  De puppen van Layla zien er prachtig uit. Lekker van genieten. Dikke knuffel voor haar en haar kids. Ook van haar zus Fébe

 • Hoi Rob en Fia
  Van harte gefeliciteerd met jullie mooie puppen van Lisa. Wat een schattige koppies hebben ze. Geniet ervan.
  Dikke knuffel voor Lisa en de puppy’s en natuurlijk ook voor Layla en Suri

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.